Kennismaken met Perrée & Partners

17-5-2017Met ingang van het seizoen 2016/2017 heeft Perrée & Partners (http://perreepartners.nl/), gevestigd aan de Bilderdijklaan 23 te Eindhoven zich als trots sponsor aan FC Eindhoven Futsal verbonden. FC Eindhoven Futsal is blij met het vertrouwen en is gelukkig dat een sterke partner zoals Perrée & Partners zich voor meerdere jaren aan FC Eindhoven Futsal wil verbinden. We hebben er vertrouwen in dat we met een partij als Perrée & Partners een solide en sterke basis voor het zaalvoetbal in Eindhoven kunnen realiseren. 


In dat kader willen wij jullie graag laten kennismaken met Perrée & Partners en brengen wij jullie op de hoogte van de werkzaamheden van onze partner. 


Perrée & Partners is een toonaangevend financieel dienstverlener met vestigingen in Eindhoven (hoofdkantoor), Maastricht, Oisterwijk, Apeldoorn en Drachten. De medewerkers van Perrée & Partners bedienen 70.000 particuliere en zakelijke klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, kredieten en erfrechtplanning. Voor alle disciplines geldt dat intensief contact met de klant voorop staat. Daarom is de ‘pay-off’ van Perrée & Partners ook: ‘We stay in touch’. 

Dankzij de combinatie van kennis, ervaring en landelijke dekking met een sterk ontwikkeld gevoel voor service weet Perrée & Partners zich te onderscheiden van haarconcurrenten. Directeur Mathijs Perrée omschrijft dat als volgt: ‘Veel financiële instellingen zijn hun klant ‘vergeten’ en alleen maar bezig met het wegsaneren van zoveel mogelijk mensen. Perrée & Partners vindt dat de klant op de eerste plaats moet staan. Natuurlijk maken wij gebruik van de modernste tools en automatiseringstoepassingen. Maar wél altijd met de klant in het achterhoofd. Onze pay-off “We stay in touch” is voor Perrée & Partners geen holle slogan maar een “way of life”!

Perrée & Partners zou zich graag voor willen stellen aan andere ambitieuze bedrijven in de regio en komt ook graag in contact met u. Het is de ervaring die leert dat bedrijven te weinig geserviced worden als het gaat om hun verzekeringen. Premies kunnen met tientallen procenten naar beneden, zónder dat dit ten koste gaat van de dekking. Hier kan Perrée & Partners voor u een positieve bijdrage aan leveren.

Als een trotse ‘Eindhovenaar’, is Perrée & Partners graag betrokken bij de stad en ook op sportief gebied draagt zij graag haar steentje bij. Perrée & Partners is voor FC Eindhoven Futsal een ambassadeur die door haar support ook financieel een steuntje in de rug biedt. Als deze mooie bijdrage van Perrée & Partners er eveneens toe leidt dat Perrée & Partners een aantal mooie nieuwe relaties kunnen verwelkomen is dat natuurlijk harstikke mooi meegenomen!

Perrée & Partners is voor u een sterke financiële dienstverlener met landelijke dekking maar met een groot hart voor haar roots: Eindhoven en omgeving. Het is dan ook de missie van Perrée & Partners om u (zowel particulier als bedrijfsmatig) kennis te laten maken met haar unieke klantconcept.

Will u contact opnemen met Perrée & Partners? Dat kan via Thom van den Berg en via de volgende contactgegevens:

Bilderdijklaan 23

5611 NG Eindhoven

T: 06-50746667

E: thom.vandenberg@perreepartners.nl


<< 1 >> 
Actueel nieuwsArchief

SPONSORS FC EINDHOVEN

HOOFDSPONSORS: VDL GROEP / CIBATAX EINDHOVEN

$('#b1').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b2').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b3').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b4').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b5').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b6').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b7').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b8').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b9').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b10').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b11').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});
$('#b12').cycle({fx:'scrollRight',speed:300,timeout:10000});